Fjortondagarsbilden #9

Äntligen dags för fjortondagarsbild! För mig betyder det just nu att tiden går och att min influensa inte kommer att kunna hålla i sig i all evighet. Den senaste veckan har bestått av té och feberfrossa. Lagom kul när det faktiskt har varit riktigt fint fotoväder ute.

Den här bilden tog jag för precis två veckor sedan, så den ligger exakt på gränsen för att få vara med. Det är sällan jag fotograferar i staden, men hus har länge varit mitt favoritmotiv näst efter natur. Det är lätt att fasader blir platta på bild men här tog jag hjälp av trädet som står i parken på andra sidan gatan. Huset i fråga är Hedbergska huset i Sundsvall. Här kan man bland annat gifta sig borgerligt.

Just nu håller jag på att packa för att åka till Åre och vara med på Influencers of Swedens Winter workation. Det kommer bli både intressant och avkopplande. Jag åker dit utan andra förväntningar än att kunna ta det lugnt och kurera mig i badet. Packandet varvas med tupplurar, tedrickande och slötittande på Youtube. Hockeydokumentärer och mäklarfilmer på lyxhus i Aspen har varit en stark trend. Inget gör mig lika zen som miljömässigt förkastliga sporter och boenden – ett sant guilty pleasure!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Du kan när som helst begära att få kommentaren raderad. Obligatoriska fält är märkta * - OBS! Har haft lite krångel med captcha/säkerhetsfrågan. Jag jobbar på detta men fungerar det inte att skicka en kommentar, prova att ladda om sidan så att en ny captcha-fråga laddas.

14 − ett =