Fjortondagarsbilden #12

Trots två hektiska veckor med jobb, sjukdom, begravning och tömning av ett dödsbo har jag hunnit med en liten utflykt, mest i syfte att rensa skallen och koncentrera mig på nuet. Att fotografera i strålande solsken är ingen hit i min bok, men den här bilden är jag nöjd med. Havet var lugnt och den tunna isen gnekade sakta i takt med de nästintill obefintliga vågorna. Fotot krävde en hel del efterarbete för att högdagrarna inte skulle ta över. Det är fränt hur mycket information det finns att ta fram i bildfiler som ser helt hopplösa ut vid en första anblick.

I ärlighetens namn är det här inte den bild jag är mest nöjd med från de senaste två veckorna, men den jag skulle vilja lägga upp känns för personlig just nu. Kanske dyker den upp här på bloggen någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Du kan när som helst begära att få kommentaren raderad. Obligatoriska fält är märkta * - OBS! Har haft lite krångel med captcha/säkerhetsfrågan. Jag jobbar på detta men fungerar det inte att skicka en kommentar, prova att ladda om sidan så att en ny captcha-fråga laddas.

fyra + ett =