Fotografi

Bröllopsfest i sensommarsolen

Kommer ni ihåg att jag fotade min systers bröllop i vintras? Eftersom tiden var knapp på grund av flytt fick festen vänta några månader, men brudparet var lika strålande lyckliga sju månader senare. Ian hade äntligen fått ledigt från jobbet i Atlanta för att komma och hälsa på frun och familjen i Sverige. Självklart ställde Frida till med stort kalas! Solen strålade och att sommaren varit kall märktes inte i värmen bland gästerna. Själv hade jag dubbla roller och stod även för värdskapet. Tidvis aningen svettigt, men glada människor ger så mycket energi, det är härligt!

En spexbild eller två blir det ju alltid med dessa två framför kameran. Det här är den snälla bilden.
Till middag bjöds på vegetarisk mat från Ovansjöparken i Njurunda. Rekommenderas!

När mörkret lade sig åkte filtarna fram och tjocktröjorna på…
…för de som inte dansade förstås.Lina skriver brev som brudparet ska öppna på sina kommande bröllopsdagar. En rolig idé!

Kalaset fortsatte till långt in på natten men till slut blev denna fotograf helt enkelt lite för trött. Det är kämpigt att vara både värdinna och fotograf på samma gång. Och med det är det kanske dags att lämna sommaren och se fram emot hösten? Nja, inte riktigt än. Än finns lite att dela från sommaren som varit. Trots att det varit tyst här på bloggen har jag fått många tillfällen att fotografera. Bland annat ett bröllop i Stockholm som jag tänkte visa bilder från framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + två =