Fredagskväll

Sitter och redigerar gravidbilder. De är ganska precis en månad gamla och det är otroligt vad snabbt det gått för naturen att byta skepnad. En fotografering som ligger närmare i tiden var när jag fotograferade Rania på sydsluttningen av berget igår.  Vi var både helt svältfödda på att vara ute i naturen, så en rejäl promenad uppför branten gjorde oss gott. Väl uppe på toppen hade vi glömt fikat och bara tagit med oss té och kaffe. Men téet visade sig bara vara hetvatten och jag fick lov att dricka kaffe. Funkar i nödfall. Men härligt att vara ute var det i vilket fall.

 
Viss snubbelrisk förelåg bland klapperstenarna.
Vi hade inte bråttom upp direkt.
 
 
Rania spanar bouldering-utmaningar.
Uppe på toppen kom solen fram en liten stund.
Hösthärligheten.
 
 
Sedan bar det av hemåt igen. Där väntade mat till våra tomma magar.

Terminen har börjat och jag varvar webbutveckling med foto. Det är riktigt roligt. Idag gick vi igenom ett enkelt sätt att göra appar till mobiler och det var bara för att vi skulle bli inspirerade och se vad vi mer kan göra med våra nyförvärvade kunskaper. Det är härligt med en utbildning där lärarna inspirerar och uppmanar en till att satsa på det som är roligt. Jag inser att senast jag kände denna glädje i lärandet var när jag gick fotoprogrammet på gymnasiet. Det bådar gott!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Du kan när som helst begära att få kommentaren raderad. Obligatoriska fält är märkta * - OBS! Har haft lite krångel med captcha/säkerhetsfrågan. Jag jobbar på detta men fungerar det inte att skicka en kommentar, prova att ladda om sidan så att en ny captcha-fråga laddas.

1 × 2 =