Retro poolside glam

I juli hade jag chansen att göra en lite annorlunda gravidfotografering tillsammans med Angelica. Temat var “retro poolside glam”. Poolside med lite twist eftersom de svarta Norrlandsskogarna omgav oss. Tanken med redigeringen är att få till den där lite pastelliga och varma retro-looken. Vad tycker ni om resultatet?

2 kommentarer

  • Beata Rydén

    Älskar redigeringen och färgerna på dessa bilder! 🙂 Måste bara säga att jag känner igen mig i det du skriver om att vara sökande här på bloggen (har läst lite gamla inlägg!) Jag har funderat så mycket själv på vad jag ska jobba med. Var tvärsäker på att jag ville jobba med foto för flera år sedan men det har ändrat sig. Så svårt när det man trodde var rätt kanske inte är det längre!

    • linhad

      Härligt att du gillar bilderna! 😀 Ja, att inte veta är jobbigt, speciellt om man bar vet att man inte trivs med det man gör nu eller att man på något sätt vill ha en förändring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Du kan när som helst begära att få kommentaren raderad. Obligatoriska fält är märkta * - OBS! Har haft lite krångel med captcha/säkerhetsfrågan. Jag jobbar på detta men fungerar det inte att skicka en kommentar, prova att ladda om sidan så att en ny captcha-fråga laddas.

3 × ett =